5 години гаранција

Samsung Ви нуди 5 години гаранција и безгрижност на избраните апарати за во кујна и телевизорите.
Уживајте во сигурноста!

Апарати за во кујна samsung

Апарати за во кујна

Дознајте повеќе за гаранцијата на нашите избрани Samsung апарати за во кујна.

samsung tv

Телевизори

Дознајте повеќе за гаранцијата на нашите избрани Samsung ТВ уредите.