Слушалки со ANC Тип-Ц EO-IC500

EO-IC500BBEGWW
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Слушај ја музиката, а не вревата

Јасно слушај ја твојата плејлиста со слушалките ANC Type-C. Неверојатната можност за блокирање на надворешната врева ти овозможува безбедно слушање, додека приклучокот за USB Type-C јасно го издвојува звукот помеѓу левата и десната слушалка, така што стерео звукот е навистина стерео.

Слушај ја музиката, а не вревата

*Светската здравствена организација (СЗО) препорачува да се користат слушалки кои ја блокираат надворешната врева за безбедно слушање.“ Како слушањето да биде безбедно...Со користење на внимателно избрани, и ако е можно, слушалки кои ја блокираат надворешната врева. Слушалките што се прилагодени на секој поединечен корисник овозможуваат музиката да се слуша јасно и при пониска јачина на звукот. Дополнително, ваквите слушалките ја блокираат надворешната врева, така што корисниците може да слушаат звуци и на пониска јачина на звук од вообичаената.“ (Извештај „Да ги направиме слушалките безбедни“, 2017, стр. 4)

Само приклучи ги слушалките и пушти музика

Слушалките ANC Type-C се напојуваат од твојот уред, што значи дека нема потреба да ги полниш одделно. Едноставно, приклучи ги на твојот телефон за чист, динамичен звук со малку врева во позадина.

Само приклучи ги слушалките и пушти музика

*Слушалки Type-C ANC компатибилни со сите смарт телефони на Samsung кои немаат приклучок од 3,5 mm, вклучувајќи го Galaxy Note10 и сите таблети Samsung кои немаат приклучок од 3,5 mm, вклучувајќи го Tab S6.

Создадени за удобност

Со дизајн инспириран од Galaxy Buds, слушалките ANC Type-C се дизајнирани да бидат удобни за ушите дури и кога ги користиш подолго време. Вклучени се повеќе опции за додатоци за слушалки, за да можеш да ги избереш вистинските.

Создадени за удобност

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.