Тенка футрола на преклоп со џеб за картички за Galaxy A10

GP-FWA105AMABW
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Тенка футрола на преклоп

Погоден џеб за картички

Тенок и лесен PC + PU материјал за добро да лежи на раката. Обезбедува заштита од надворешни оштетувања, гребнатини и лесен пристап до камерата, приклучокот за слушалки и другите контроли. Може да ставиш картичка или било каков тенок производ во џебот на за картички

Погоден џеб за картички

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.