Држач за безжичен полнач EP-N5105

EP-N5105TBEGWW

0 (0)

Одбери

Боја :

Полнење во режим на портрет или пејзаж

Нема потреба да го прекинеш тоа што го правиш кога ќе се испразни батеријата — можеш безжично да го полниш уредот во режим на портрет или пејзаж. Елегантниот, црн држач покажува кога се полни со автоматската LED сијаличка и се лади со контролата на ладење.

Полнење во режим на портрет или пејзаж Полнење во режим на портрет или пејзаж

Оптимално полнење кога ти е потребно

Брзо и лесно наполни ги твоите уреди. Безжичниот држач полни на моќност до 7,5W за уреди со брзо полнење на Samsung и Apple. Исто така, поддржува до 5W за други уреди со Qi. На тој начин, помалку чекаш, а имаш повеќе време да го користиш уредот.

Оптимално полнење кога ти е потребно Оптимално полнење кога ти е потребно

*Компатибилни уреди на Apple се iPhone 8, 8+, X, XS, XS Max и XR модели.**Користи го кабелот кој ќе го добиеш со уредот. Користењето додатоци од други производители може да го оштети безжичниот полнач и/или да ја намали брзината на полнење.****Брзината на полнење може да се разликува во зависност од уредот. Вистинската брзина на полнење исто така може да се разликува во зависност од употребата, условите на полнење и други фактори.

Еден безжичен полнач за повеќе уреди

Безжичниот полнач поддржува WPC стандарден Qi и вклучува влезна порта тип-C, така што со еден полнач може да полниш повеќе уреди. Толку е едноставно.

Еден безжичен полнач за повеќе уреди Еден безжичен полнач за повеќе уреди

*Компатибилен со влезни конектори тип-C пуштени во продажба во 2014 г. или подоцна.

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.