Galaxy A52 Силиконска футрола

EF-PA525TLEGWW

Одбери боја

Свиленкасто мазна и модерна

Мекиот матиран силикон го опфаќа целиот телефон за да имаш свилен финиш кој нема да сакаш да го пуштиш од дланка. А, бидејќи толку удобно лежи на твојата дланка, нема ни да мораш.

Три Galaxy A52 со силиконски футроли се разделуваат. Три се дадени од задната страна за да се покаже задната камера и боите на силиконската футрола, црна, виолетова, сина. Три Galaxy A52 со силиконски футроли се разделуваат. Три се дадени од задната страна за да се покаже задната камера и боите на силиконската футрола, црна, виолетова, сина.

Тенок облик, сериозна заштита

Силиконската футрола овозможува заштита којашто со леснотија се лизга во твојот џеб. Со дебелина од 1,4 mm, го чува тенкиот профил на Galaxy A52, A52 5G недопрен, истовремено штитејќи го од удари и паѓање.

Два Galaxy A52 со виолетови силиконски футроли во вертикален режим. Поглед од задната страна на Galaxy A52 со виолетова силиконска футрола и поглед од предната страна на Galaxy A52 со виолетова силиконска футрола, покажувајќи го екранот на уредот, преклопувајќи се еден до друг. Два Galaxy A52 со виолетови силиконски футроли во вертикален режим. Поглед од задната страна на Galaxy A52 со виолетова силиконска футрола и поглед од предната страна на Galaxy A52 со виолетова силиконска футрола, покажувајќи го екранот на уредот, преклопувајќи се еден до друг.

Избор на бои за сечиј стил

Избери ја Galaxy A52, A52 5G силиконската футрола, достапна во неколку бои, во онаа која најмногу одговара на твојот стил.

Поглед од задната страна на Galaxy A52 со црна силиконска футрола, Galaxy A52 со сина силиконска футрола и Galaxy A52 со виолетова силиконска футрола, наведнати на десната страна. Три Galaxy A52 во вертикален режим. Поглед од задната страна на Galaxy A52 со црна силиконска футрола, Galaxy A52 со сина силиконска футрола и Galaxy A52 со виолетова силиконска футрола, наведнати на десната страна. Три Galaxy A52 во вертикален режим.

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.