S View преклопна футрола за Galaxy A71

EF-EA715PWEGEU
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Нека ти биде сѐ при рака

S View преклопната футролаза Galaxy A71 се карактеризира со скриен џеп внатре за картичките кои ти требаат секој ден да ти бидат при рака.

Нека ти биде сѐ при рака

Заштитен од сите страни

Со својот тенок, но отпорен дизајн, S View преклопната футрола за Galaxy A71 нуди заштита од сите страни.

Заштитен од сите страни

Лесен пристап со футролата S View

Со проѕирно мини прозорче и паметен сензор, S View преклопната футрола за Galaxy A71 ти овозможува лесно да одговараш на повиците, да ги гледаш известувањата и да ги користиш другите клучни функции без да ја отвораш.

Лесен пристап со футролата S View

*Мобилниот телефон се продава одделно.**Сите спецификации и описи кои се наведени тука може да се разликуваат од реалните спецификации и описи за производот. Содржините на екранот и сликите се симулирани и служат само за илустрација. Сите функционалности, достапности, карактеристики, спецификации, графичкиот кориснички интерфејс и другите информации за производот обезбедени во овој документ подлежат на промена без известување или обврска.

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.