KDLab A футрола за Galaxy A10

GP-FPA105KDABW
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Тенка, лесна

но, нуди целосна заштита

Совршено одговара на Galaxy A10 за да го дополни дизајнот.

Еластичен материјал

Еластичниот, а засилен, TPU материјал нуди издржливост и заштита од секојдневни потчукнувања и гребнатини.

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.