KDLab Sub Core Заштитно стакло

GP-TTA715KDATW
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Фин допир

Заштитата на екранот има тврд слој којшто го штити екранот од повеќето незгоди и гребнатини, одржувајќи го како нов. Не влијае врз работата на екранот на допир, така што твојот уред реагира брзо и е лесен за употреба како и вообичаено.

Фин допир

9H Тврд слој

9H јачина на површина - Многу отпорен на гребнатини. Обработено е на ниска температура со метода на хемиско зајакнување со замена на јони; 2 пати посилна споредено со методата на зајакнување со топлина на густината на површината.

9H Тврд слој

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.