KDLab Typoskin футрола за Galaxy A51

GP-FPA515KDBBW
Боја Црна Црна

The item is in the cart.

течен силикон

Футролата Typo-Skin е направена од течен силикон. Формата не се менува лесно и е направена од материјал кој не е опасен за кожата.

течен силикон

Нежно чувство

Мазна надворешност со течен силикон

Нежно чувство

едноставно, но софистицирано

Зголемениот дизајн на рамката на камерата успешно го шири ударот за да ја заштити од површината не само безбедноста, туку и дизајнот.

едноставно, но софистицирано

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.