KDLab Typoskin футрола за Galaxy A71

GP-FPA715KDBRW
Боја ЦрвенаЦрвена

The item is in the cart.

Течен силикон

Футролата Typo-Skin е направена од течен силикон. Формата не се менува лесно и е направена од материјал кој не е опасен за кожата.

Течен силикон

едноставно, но софистицирано

Зголемениот дизајн на рамката на камерата успешно го шири ударот за да ја заштити од површината не само безбедноста, туку и дизајнот.

едноставно, но софистицирано

Нежно чувство

Мазна надворешност со течен силикон

Нежно чувство

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.