Ремче за Watch Active (ET-SFR50)

Ремче за Watch Active (ET-SFR50)

ET-SFR50MGEGWW

Одбери боја

Боја :

Флексибилна комфорност

Ремените од Galaxy Watch Active се изработени од флексибилен флуороеластомер кој нежно се потпира на зглобот.

* Galaxy Watch Active се продава одделно. * Прерамките на Galaxy Watch Active можат да се користат и на други модели на Galaxy и Gear Watch за кои е потребна лента од 20 mm.

Ремчиња кои одговараат на твојот изглед

Прелистајте го опсегот на ремчиња и пронајди го оној што најмногу одговара на твојот персонализиран часовник Galaxy Watch Active. Постојат неколку ремчиња што добро одговараат на твојот часовник.

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.