Тврда футрола WITS со градација за Galaxy A51

GP-FPA515WSBRW
Боја ЦрвенаЦрвена

The item is in the cart.

Тврда футрола со градација

На задниот дел до проекцијата има структура отпорна на гребнатини. Производство со врвен квалитет. Ја истакнува бојата на телефонот. Стилско постепено нијансирање на бојата Изгледа на Blue Lemonade боја.

Тврда футрола со градација

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.