Истечен

TВ промоција: Украсете го својот дом со идеален подарок!

Зачекорете во совршената реалност со посебната празнична QLED понуда и подарок за Вас! Купете QLED 8K модел и на подарок добивате и Samsung QLED 43Q60! Украсете го домот за празниците и со QLED уживајте двојно!

Важи од 14/12/2019 до 29/02/2020

Со визуелно искуство што го носи QLED 8K, радоста на празниците пристигнува во Вашиот дом.Во периодот на слави и подароци, сакаме со Samsung QLED 8K да уживате во величенствената слика со резолуција од 33 милиони пиксели, која гледањето на омилените ТВ содржини ќе го претвори во празник за Вашите очи. Затоа што Samsung QLED 8K овозможува извонредно визуелно искуство во кое заборавате дека сликата се состои од пиксели.За време на празниците идеално е да се нурнете во совршената реалност на сликата со 8K резолуција!Samsung QLED 8K Ве воведува во нова реалистичност на сликата која речиси нема граници, а со неа ќе имате подобро чувство на секоја сцена и реално доживување на секој детал којшто го гледате.Благодарение на ексклузивната технологија на компанијата Samsung, отелотворени во Quantum процесор 8K, имате можност и содржините со помала резолуција да ги гледате со квалитет на слика чија резолуција е речиси 8K.

Изворот на издржливост на QLED телевизорите лежи во употребата на Samsung неоргански квантни точки - Quantum Dot технологија. За разлика од технологиите на екраните кои се засноваат на органски материјали, Quantum Dot со тек на времето не пропаѓаат. Тоа им овозможува на QLED телевизорите давање на слика со исклучителен квалитет која трае многу подолго одколку кај другите екрани.За да го надополните QLED искуството за врвно уживање во омилените ТВ содржини, Ве очекува и празничен подарок! Затоа што со купување на QLED 8K добивате и Samsung TV QLED 43Q60 кој Ви носи 100 % волумен на бои со милијарда нијанси благодарение на Quantum Dot технологијата. Tука е и Quantum 4K процесорот, чија интелигенција ја подобрува работата и го оптимизира гледањето според условите и содржината во реално време.Купете еден, а добивате двa QLED модели за Вашето двојно уживање во празниците!Промоцијата трае од 14.12.2019 дo 29.02.2020 или до истекот на залихите.За да го остварите своето правото на подарок потребно е да го регистрирате Вашето купување на ce.promotion@samsung.com и тоа во рок од 30 дена од датумот на издавање на сметка со испраќање на следните податоци: име, презиме, е-адреса, поштенска адреса (поради испорака на подарокот), приказ (скен) на фискалната сметка од продажното место, модел и сериски број на уредот.Деталите и условите за промоција ќе ги најдете тука: Услови.

Украсете го својот дом со идеален подарок!

Совршена реалност

QLED 8K

Samsung QLED 8K има јасна слика каква што очекувате од поголемиот екран и нема видливи пиксели без оглед на тоа колку сте блиску до екранот. Високата 8K резолуција Ви овозможува да ги видите дури и најситните детали во секоја сцена. Samsung QLED 8K може да ја унапреди содржината и да ги подобри деталите, да го намали шумот и да ги изостри рабовите, за уживање во јасната и прецизна слика и квалитетот на 8K резолуција.

Милијарда нијанси на бои

QLED TV 43Q60

На големиот екран ќе го доживеете секој погодок, ќе ја почувствувате секоја експлозија и ќе се најдете среде акција. Боите ќе ги гледате како во реалноста со Quantum Dot технологијата, која го зголемува волуменот на боите до 100 % и ги дава боите и во темни и во светли сцени. Quantum HDR 4X ја анализира сцената слика по слика и го прилагодува осветлувањето за остра слика во секој момент. FreeSync(VRR) ги намалува застоите и овозможува брзина на играње во реално време за да победите секој пат.