За сите Вас кои во текот на промотивниот период ќе купите Samsung PUHD или QLED телевизори, обезбедуваме целосно бесплатна испорака, инсталација и едукација.*

Зошто да размислувате како ќе го пренесете и поставите ТВ или кого ќе повикате на помош? Стручниот тим на Samsung ќе го изврши за Вас овој важен и неопходен чекор кој се однесува на испораката, инсталацијата и информирањето во врска со користењето на Вашиот нов омилен уред во домот.
QLED TВ е телевизор кој овозможува неповторливо искуство на уживање во ТВ содржините. Телевизор со неспоредлив квалитет на слика – по боја, острина, контраст и тоа таква да со години останува непроменета. Гледајте ја својата омилена емисија од било кое растојане и од било кое место – затоа што секој агол на гледање е вистинскиот агол. Q engine ја анализира содржината за да Ви понуди најдобар квалитет на сликата. QLED TВ внесува дух на едноставна елеганција која совршено се вклопува Вашиот модерен дом. Сцените оживуваат пред вашите очи, благодарение на непостоењето на рамката. Сега е полесно управувањето со сите Ваши уреди со помош на еден далечински управувач.

PUHD TВ Ви овозможува сосема нова димензија на доживување на Вашите омилени филмови, игри или емисии. Благодарение на разните нивоа на осветлување лесно ќе ги воочите како светлите, така и темните сцени. A кристално јасната боја ќе ги оживее сликите пред Вашите очи. Ќе видите непречени движења дури и кога играте игри со висок квалитет на графика. Овој телевизор ќе Ви создаде кинематски впечаток додека уживате во новиот филмски хит. Во истовреме, софистицираните контури на овој телевизор и неговиот минималистички дизајн совршено се вклопуваат во ентериерот на Вашиот дом. Еден далечински управувач овозможува едноставна контрола над сите уреди кои сега можете да ги поврзете.

*Испораката се однесува на преземање на уреди кај овластениот продавач на Samsung на подрачјето на град Скопје и испорака на истите на адреса на подрачјето на град Скопје. Инсталацијата и едукацијата се однесуваат на давање на услуги на локацијата на крајниот корисник на подрачјето на град Скопје. Договорете ги испораката и доаѓањето на сервисната поддршка на +38923207777.

Промоцијата важи на подрачјето на град Скопје oд 01.02.2019 дo 31.12.2020. Повеќе информации можете да добиете лично на овластеното продажно место на Samsung или јавете се на корисничка поддршка на број +38923207777.

*Промоцијата важи за PUHD2019, PUHD2018, PUHD2017 и QLED 2017 уредите купени до 31.07.2020 година.