Пронајдете го вистинскиот фрижидер за вас

 • Капацитет (L)

 • Висина / Ширина (mm)

 • Длабочина со врата / без врата (mm)

 • Боја на телото

 • Ладење со метал

 • Дозер за вода

 • Optimal Fresh +

 • Humidity Fresh +

Фрижидер Samsung 385L RB38T602DSA Фрижидер Samsung 385L RB38T602DSA
 • 385
 • 2030 / 595
 • 658 / 592
 • Црна DOI / Инокс / Бела / Беж школка / Графит / Не’рѓосувачки
 • Ладење со метал (по избор)
 • -
 • Optimal Fresh + (по избор)
 • Humidity Fresh + (по избор)
Фрижидер Samsung 360L RB36T675ESA Фрижидер Samsung 360L RB36T675ESA
 • 360
 • 1935 / 595
 • 658 / 592
 • Црна DOI / Инокс / Бела / Беж школка / Графит
 • Ладење со метал (по избор)
 • -
 • Optimal Fresh + (по избор)
 • Humidity Fresh + (по избор)
 • 340
 • 1853 / 595
 • 658 / 592
 • Црна DOI / Инокс / Бела / Беж школка / Графит / Кралска црна
 • Ладење со метал (по избор)
 • -
 • Optimal Fresh + (по избор)
 • Humidity Fresh + (по избор)
Фрижидер Samsung со дозер за вода 376L RB38T634DSA Фрижидер Samsung со дозер за вода 376L RB38T634DSA
 • 376
 • 2030 / 595
 • 658 / 592
 • Црна DOI / Инокс / Графит
 • -
 • Дозер за вода
 • Optimal Fresh + (по избор)
 • Humidity Fresh + (по избор)
Фрижидер Samsung со дозер за вода 331L RB34T632DSA Фрижидер Samsung со дозер за вода 331L RB34T632DSA
 • 331
 • 1853 / 595
 • 658 / 592
 • Црна DOI / Инокс / Бела / Графит / Кралска црна
 • -
 • Дозер за вода
 • Optimal Fresh + (по избор)
 • Humidity Fresh + (по избор)

Критики

Видете што мислат другите потрошувачи за новите фрижидери