RS8000 Фрижидер со технологија Twin Cooling Plus

RS8000 Фрижидер со технологија Twin Cooling Plus

RS68N8240WW/EF

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Голем капацитет

SpaceMax Technology™

Фрижидерот Samsung RS8000 нуди повеќе простор за складирање благодарејќи на технологијата SpaceMax Technology™ што обезбедува дополнителен внатрешен простор без зголемување на надворешните димензии (100 l повеќе од конвенционалниот модел).

* Тестирано на моделите Samsung RS68N83*/RS68N82* во споредба со моделот RSA1UHMG

Сочна свежина

Twin Cooling Plus™

Обезбедува храната да остане посочна и посвежа двојно подолго*. Twin Cooling Plus™ ги оптимизира температурата и влажноста во фрижидерот и во замрзнувачот со помош на независно ладење. Подобро ја чува храната и го штити нејзиниот вкус спречувајќи мешање на мирисите.

*Нивото на свежина се базира врз резултатите од тестот SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH* Тестирано на моделите RS6*N8* во споредба со конвенционалните модели RSA1U*

Врвна свежина

Прецизно ладење

Подолго ги чува свежината, вкусот и текстурата на храната. Независните ладилници во секој оддел рамномерно го ладат секој агол. Напредната изолација ги намалува промените на температурата, без оглед на тоа колку надворешноста е топла или ладна. Технологијата на дигиталниот инвертор, исто така, има способност да ја почувствува и прецизно да ја контролира температурата.

*Ова важи само за секцијата замрзнувачи.

*Ова важи само за секцијата замрзнувачи.

Елегантен и беспрекорен дизајн

Рамна врата

Обезбеди му на својот дом елегантен и беспрекорен изглед што го одржува моментниот тренд за едноставен стил. Има изразено убава врата и вградени рачки. Нема да бидат истакнати ниту да изгледаат како вишок.

Едноставна и беспрекорна дозерка и дисплеј

Минимална дозерка и скриен дисплеј

Едноставен начин да изгледаш и да останеш во тренд. Минималната дозерка и скриениот дисплеј го дополнуваат минималистичкиот дизајн на предниот дел. Дозерката е беспрекорно вклопена во вратата, па лесно може да добиеш разладена вода или мраз. Другите контроли се дискретно скриени внатре, но лесно се достапни.

Спецификации

 • Нето за замрзнувач (литри) 210 ℓ
 • Нето за фрижидер (литри) 407 ℓ
 • Нето ширина (cm) 912 mm
 • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 1780 mm
 • Нето тежина (кг) 118 kg
 • Тип на ладење Twin Cooling Plus

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Упатство за корисниците (SEAD)
  АНГЛИСКИ, АЛБАНСКИ, ХРВАТСКИ, МАКЕДОНСКИ, СРПСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена