49" Zakrivljeni QLED Gejming monitor sa 32:9 ultra širokim ekranom, C49HG90DMU

49" Zakrivljeni QLED Gejming monitor sa 32:9 ultra širokim ekranom, C49HG90DMU

C49HG90DMU

Преземете го Прирачникот

Спецификации

49" Zakrivljeni QLED Gejming monitor sa 32:9 ultra širokim ekranom, C49HG90DMU (C49HG90DMU)

Дисплеј
 • Големина на екран (Инчи) 48.9
 • Големина на екран (см) N/A
 • Големина на екран (Class) 49
 • Рамен / Заоблен Zakrivljen
 • Активна големина на дисплеј (HxV) (mm) 1195.8 x 336.3 mm
 • Закривеност на екранот 1800R
 • Сооднос на слика 32:9
 • Вид на панел VA
 • Светлина (стандардна) 350cd/m2
 • Peak Brightness (Typical) 600cd/m2 cd/㎡
 • Светлина (минимална) 250cd/m2
 • Максимална осветленост N/A
 • Статичен сооднос на контраст 3000:1(tip),2400:1(min)
 • Динамички сооднос на контрастот Mega
 • HDR(High Dynamic Range) Da
 • Резолуција 3840 X 1080
 • Време на одговор 1(MPRT)
 • Агол на гледање (хоризонтален/вертикален) 178°(H)/178°(V)
 • Поддршка за боја 1.07B
 • Опсег на бои (NTSC 1976) Typ 88%, Min 84%
 • Покриеност sRGB Typ 125%, Min 120%
 • Покриеност Adobe RGB Typ 92%, Min 88%
 • Брзина на освежување 144Hz
Општи карактеристики
 • Samsung MagicAngle N/A
 • Samsung MagicBright N/A
 • Samsung MagicUpscale N/A
 • Samsung MagicRotation Auto N/A
 • Eco Saving Plus Da
 • Eco Motion Sensor N/A
 • Eco Light Sensor N/A
 • 0,00 W режим исклучен N/A
 • Režim Eye Saver Da
 • Flicker Free Da
 • Слика во слика N/A
 • Picture-By-Picture (слика покрај слика) Da
 • Active Crystal Color N/A
 • Quantum Dot боја Da
 • Режим за игри N/A
 • Режим Dual-Color N/A
 • Големина на слика N/A
 • USB брзо полнење Da
 • Ланец Дејзи N/A
 • Поле за лесно прилагодување Da
 • Сертификат за Windows Windows 10
 • FreeSync технологија Da
 • FreeSync 2 N/A
 • Smart Eco Saving N/A
 • Off Timer Plus N/A
 • Безжично полнење на смарт телефони N/A
 • Game Color Mode Da
 • Оптимизатор за големина на екран Da
 • Motion Blur Reduction Mode N/A
 • Black Equalizer Da
 • Low Input Lag Mode Da
 • Virtual AIM Point N/A
 • Refresh Rate Optimizor Da
 • Custom Key Da
 • Super Arena Gaming UX Da
 • Customized Game Color S/W (CGCS) N/A
 • Dual-Menu Control Solution N/A
 • Sound Interactive LED Lighting N/A
Интерфејс
 • Безжичен дисплеј Ne
 • D-Sub Ne
 • DVI Ne
 • Dual Link DVI Ne
 • Порт за дисплеј 1 EA
 • Mini-Display влез 1 EA
 • HDMI 2 EA
 • Аудио влез Da
 • Слушалки Da
 • USB Hub 1
 • USB-C Ne
Аудио
 • Звучник Ne
 • USB soundbar звучник (подготвен) Ne
Услови за работа
 • Температура 10~40 ℃
 • Влажност 10~80, bez kondenzacije
Калибрација
 • Фабричко подесување Da
 • Вградена мотор за калибрација N/A
 • LUT (табела за пронаоѓање) длабочина на битови N/A
 • Баланс сива N/A
 • Корекција на хомогеност N/A
 • Режим боја Prilagođen/visoka osvetljenost/FPS/RTS/RPG/AOS/sRGB/Bioskop
 • CMS (софтвер за редукција на боја) N/A
 • Извештај за фабричка калибрација Da
Дизајн
 • Боја Ugalj crna (tanka)
 • Вид на подлога HAS
 • HAS (подлога со можност за подесување) 120.0 ± 5.0 mm
 • Навалува -2.0° (±2.0°) ~ +15.0° (±2.0°)
 • Врти -15.0° (±2.0°) ~ +15.0° (±2.0°)
 • Ротира N/A
 • Монтажа на ѕид 100 x 100
Еко
 • Класа на енергетска ефикасност B
 • Рециклирана пластика N/A
Напојување
 • Напојување AC 100~240V
 • Потрошувачка на електрична енергија (максимална) 113 W
 • Потрошувачка на електрична енергија (Typ) 71 W
 • Потрошувачка на електрична енергија (DPMS) Manje od 0.5 W
 • Потрошувачка на електрична енергија (исклучен режим) Manje od 0.3 W
 • Потрошувачка на електрична енергија (годишна) 104 kWh/year
 • Тип Interno napajanje
Димензии
 • Димензии на приемникот со подлога (ШxВxД) 1203.0 x 525.5 x 381.6 mm
 • Димензии на приемникот без подлога (ШxВxД) 1203.0 x 369.4 x 194.4 mm
 • Димензии на пакувањето (ШxВxД) 1320.0 x 316.0 x 476.0 mm
Тежина
 • Тежина на комплетот со подлога 15 kg
 • Тежина на комплетот без подлога N/A
 • Тежина на пакувањето 20,7 kg
Дополнителна опрема
 • Должина на кабелот за напојување 1,5 m
 • D-Sub Cable N/A
 • DVI Cable N/A
 • HDMI кабел Da
 • HDMI на DVI кабел N/A
 • DP кабел Da
 • Mini-Display Gender N/A
 • Install CD Da
 • Водич за брзо подесување Da
 • Clean Cloth N/A
Disclaimer
 • Disclaimer Specifikacija MPRT od 1ms zasniva se na internim testovima. Vreme odziva može da se razlikuje u zavisnosti od uslova testiranja.

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.