Рамнка за Frame телевизор 50" (VG-SCFA)

VG-SCFA50BWBXC

Одбери боја

Повеќе бои, повеќе стилови, повеќе ТИ.

Приспособлива рамка

The Frame те ослободува од ограничувањата со повеќе опции на бои и стилови на рамката за да го надополниш секој нов изглед на твој, уникатен начин.

* Сликите и видеата се симулирани и служат само за илустрација.* Телевизорот се продава одделно.* Достапноста на стилови и бои на рамки може да се разликува во зависност од големината на телевизорот и регионот.
Повеќе бои, повеќе стилови, повеќе ТИ. Повеќе бои, повеќе стилови, повеќе ТИ.

Избери си боја

Рамката на The Frame може да се постави во 1 од 4 бои, вклучувајќи бела, боја на тиково дрво, кафеава и кафеаво-црвена и дава естетски контраст или суптилно естетско надополнување, без разлика дали дизајнираш врз основа на локацијата на собата, на уникатна шара од бои или дури и за посебна пригода.

Избери си боја Избери си боја

Приспособи го стилот на рамката

Рамката на The Frame сега доаѓа во два различни дизајни. Избери модерен дизајн за да внесеш модерна нота во просторот или закосен дизајн за да уживаш во автентичен изглед на сликата.

Приспособи го стилот на рамката Приспособи го стилот на рамката

* Достапноста на стилови и бои на рамки може да се разликува во зависност од големината на телевизорот и регионот.

Која комбинација и да ја избереш, ќе изгледа совршено. Во секоја соба. На секој ѕид.

Која комбинација и да ја избереш, ќе изгледа совршено. Во секоја соба. На секој ѕид. Која комбинација и да ја избереш, ќе изгледа совршено. Во секоја соба. На секој ѕид.

Магнетски привлечен нов изглед

&nbps;

ㅤМагнетски привлечен нов изглед ㅤМагнетски привлечен нов изглед

Лесен начин за освежување на работите

Како се монтира

Колку е лесно да промени една боја на рамката со друга? Бидејќи рамките во разни бои за The Frame се магнетни, нивното монтирање е лесно баш како што мислите.

Лесен начин за освежување на работите Лесен начин за освежување на работите

Кои се компатибилни големини за рамка за The Frame?

Компатибилноста на рамките за The Frame зависи од видот на рамката. Модeрните рамки се компатибилни со The Frame телевизори со екран 43'~ 75', додека закосените рамки се компатибилни со моделите од 65” и 55”.

* Детално разгледај ги спецификациите.* Достапноста на стилови и бои на рамки може да се разликува во зависност од големината на телевизорот и регионот.
Кои се компатибилни големини за рамка за The Frame? Кои се компатибилни големини за рамка за The Frame?

Спецификации

  • Product (Left&Right) (LxWxH) 650.2 x 24.6 x 17.7 mm
  • Product (Top&Bottom) (LxWxH) 1127.4 x 24.6 x 17.7 mm
  • Компатибилност LS03A

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00