Одбери боја

Боја :
 • Bluetooth
  Bluetooth
 • Senzor Oktucaja Srca
  Senzor Oktucaja Srca
 • Pedometar
  Pedometar

Galaxy Fitⓔ, нова генерација на уреди

Galaxy Fitⓔ, нова генерација на уреди Galaxy Fitⓔ, нова генерација на уреди

Сите информации достапни во секој момент

Извлечи максимум од секој тренинг со квалитетна статистика во секој момент. Galaxy Fitⓔ има компактен и едноставен екран кој овозможува со просто мрдање на раката во секој момент можеш да ги погледниш сите важни информации за физичките активности.

Сите информации достапни во секој момент Сите информации достапни во секој момент

Толку лесен што не се чувствува

Дизајниран за брзо и лесно да се активира. Благодарејќи на издржливите ултратенки материјали од кој е направен Galaxy Fitⓔ, можеш да започнеш нова рунда без додатен напор.

Толку лесен што не се чувствува Толку лесен што не се чувствува

Направен да издржи и долги тренинзи

Оди во чекор со твоите тренинзи. Има доволно енергија да ги испрати сите твои дневни тренензи така да можеш да ги пратиш активностите и да добиваш известувања без да ја изгубиш поврзаноста со својот мобилен телефон.

* Вистинскиот век на траење на батеријата зависи од користените опции и додатоци, фреквенцијата на пораките, бројот на обвиненија и многу други фактори.
Направен да издржи и долги тренинзи Направен да издржи и долги тренинзи

Цврст и издржлив за да може да те прати

Постави си позабавни и потешки цели на физички активности. Galaxy Fitⓔ има сертификати за исполнување на војни стандарди за издржливост и отпорен е на притисок на вода од 5 атмосфери. Сега можеш слободно да уживаш во твоите физички активности затоа што дождот и прашината не ти можат ништо.

Цврст и издржлив за да може да те прати Цврст и издржлив за да може да те прати

* Galaxy Fit resistant е отпорен на вода до длабочина од 50 метри според ISO 22810: 2010. Не е погодна за нуркање или за активности со вода под висок притисок. Ако уредот или рацете се влажни, тие мора да бидат добро исушени пред да го користите уредот. * Усогласеност со американскиот воен стандард (MIL-STD-810G)

Далеку но сепак блиску

Со паметните известувања на уредот Galaxy Fitⓔ, секогаш можеш да знаеш кој сака да те контактира кога ти е телефонот поврзан. Сега немора да се грижиш кога ќе видиш како календарот ти се полни со нови обврски, а повиците пристигнуваат.

* Достапноста на услугите и корисничкиот интерфејс (GUI) зависи од земјата.
Далеку а сепак блиску Далеку а сепак блиску

Лесно пратење на секое движење

Благодарение на функцијата за автоматско следење на обука, Galaxy Fitⓔ автоматски препознава три активности - одење, трчање и динамичен тренинг. Исто така, го мери пулсот и испраќа податоци до твојот телефон преку апликацијата Samsung Health кога започнуваш активности, за да може лесно да го провериш и следиш твоето здравје.

Лесно пратење на секое движење Лесно пратење на секое движење

* Регистрација и спарување со компатибилен мобилен телефон е потребно да се користи Samsung Health со Galaxy Fitⓔ

Паметни функции за мирен сон

Благодарение на функцијата за автоматско следење на спиењето, Galaxy Fitⓔ ги анализира твоите модели на спиење во три фази со откривање на движењата на телото додека спиеш. Потоа, интуитивно ги организира информациите за да може да провериш каков бил твојот сон.

Паметни функции за мирен сон Паметни функции за мирен сон

* Регистрација и спарување со компатибилен мобилен телефон е потребно да се користи Samsung Health со Galaxy Fitⓔ

Совршено се вклопува каде и да се свртиш

Кога сакаш да станеш и да одиш, последното нешто што ти треба е статистика која ќе те демотивира. Затоа Galaxy Fitⓔ има толку лесен и минималистички дизајн: може да го носиш целиот ден и да заборавиш дека е во твојата рака.

* Достапноста на моделот варира во зависност од земјата
Совршено се вклопува каде и да се свртиш Совршено се вклопува каде и да се свртиш

Спецификации

 • Верзија Bluetooth Bluetooth v5.0, samo LE
 • Големина (Главен_Дисплеј) 0,74 inča (18,9 mm)
 • Сензори Акцелерометар, сензор за пулс
 • Тежина 15 g
 • Стандарден капацитет на батеријата 70 mAh

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот поради простор кој го одземаат оперативниот систем и програмите неопходни за нормално функционирање на производот.

*Достапната количина на меморија на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се промени по ажурирањето на софтверот.