Galaxy Watch Active2 40MM

SM-R830NSDASEE

 • Следи го тренингот на твојот зглоб
 • Комплетна поддршка за твоето здравје
 • Апликации што ќе те мотивираат уште повеќе

Одбери боја

Одбери каиш

 • Прошири го твојот простор
  Прошири го твојот простор
 • Следи го тренингот преку твојот зглоб
  Цел тренинг на твојот зглоб
 • Следење на отчукувањата на срцето за мирна совест
  Следење на отчукувањата на срцето
 • Секаде доаѓа со тебе
  Секаде доаѓа со тебе
 ‡  ‡

Дизајн

Дизајн Дизајн

Приспособлива удобност на твојот зглоб

Избери ги стилот и удобноста на твојот партнер за благосостојба што ќе сакаш да го носиш деноноќно. Galaxy Watch Active 2 го добиваш приспособен од првиот ден, почнувајќи од избор помеѓу модел со Bluetooth или LTE, 44 mm или 40 mm, не’рѓосувачки челик или лесен алуминиумски дизајн и разновидни ремчиња.

Приспособлива удобност на твојот зглоб Приспособлива удобност на твојот зглоб

* Достапноста на моделите е во зависност од регионот.

Прошири го твојот простор

Максимизирај го просторот на екранот со непречен поглед на тенко тело опремено со жлеб на допир за брза контрола. Galaxy Watch Active 2 има зголемен приказ со чисто црн екран и одвај видлива ивица за поголем простор со цел подобро да го видиш тоа што го сакаш.

Прошири го твојот простор Прошири го твојот простор

Добиј стил што одговара на твојот #withGalaxy

Изрази се себеси преку маската за часовникот што одговара на твојот стил и расположение. Ако ја фотографираш облеката што ќе ја носиш во текот на одреден ден, Galaxy Watch Active 2 ќе создаде маска за часовникот што одговара на неа.

Добиј стил што одговара на твојот #withGalaxy Добиј стил што одговара на твојот #withGalaxy

Добиј стил што одговара на твојот #withGalaxy

Надополни го твојот стил со маска на часовникот што одговара на бојата и материјалот на твоето ремче. Кога ќе купиш ремче за часовникот и ќе го скенираш QR-кодот од амбалажата, ќе добиеш линк за до Galaxy Store и да преземеш маска за часовникот што одговара на него.

Добиј стил што одговара на твојот #withGalaxy Добиј стил што одговара на твојот #withGalaxy
 • * Ремчињата во разни бои се продаваат одделно.* QR-кодот е заштитна трговска марка на Denso Wave Inc.* Достапните модели на ремчиња се разликуваат во зависност од државата.* Сликата е симулирана за илустративни цели.* My Style работи со мобилни телефони со Android спарени со Samsung Galaxy Watch Active 2. QR-код - спарувањето на маската и ремчето на часовникот работи со мобилни телефони спарени со Samsung Galaxy Watch Active 2.

Часовник што може да направиш да изгледа како што посакуваш

Измешај и искомбинирај разни стилови за да добиеш дизајн на часовникот што одговара на твојот стил. Избери од широкиот избор на ремчиња и создади свој и единствен Galaxy Watch Active 2.

Часовник што може да направиш да изгледа како што посакуваш Часовник што може да направиш да изгледа како што посакуваш

Искуство

Искуство Искуство

Следи го тренингот преку твојот зглоб

Galaxy Watch Active 2 ги следи твоите движења, па така треба само да го ставиш и да продолжиш со тренингот. Го додадовме и пливањето во автоматски следените вежби за да добиеш вкупно седум, додека пак рачното следење работи за сите активности за вкупно десетици што може да се следат. Функцијата „Тренер за трчање“ ти дава совет за дејство во реално време

* Наменет само за целите на благосостојба и фитнес.* Следењето на фитнесот на часовникот може да се користи самостојно, но податоците складирани во часовникот може само делумно да се прикажат по одреден временски период. Спарувањето со мобилен телефон се препорачува со цел да се складираат сите податоци.

Следи го тренингот преку твојот зглоб Следи го тренингот преку твојот зглоб

* Наменет само за целите на благосостојба и фитнес.* Следењето на фитнесот на часовникот може да се користи самостојно, но податоците складирани во часовникот може само делумно да се прикажат по одреден временски период. Спарувањето со мобилен телефон се препорачува со цел да се складираат сите податоци.

Комплетна поддршка за твоето здравје

Имај здраво тело и здрав дух со помош на часовник што се грижи и за двете. Користи го следачот на стрес за да ги набљудуваш нивоата на стрес кога си нервозен и следи ги препорачаните вежби за насочено дишење за да се смириш.

Комплетна поддршка за твоето здравје Комплетна поддршка за твоето здравје

Комплетна поддршка за твоето здравје

Имај здраво тело и здрав дух со помош на часовник што се грижи и за двете. Користи го следачот на стрес за да ги набљудуваш нивоата на стрес кога си нервозен и следи ги препорачаните вежби за насочено дишење за да се смириш.

Комплетна поддршка за твоето здравје Комплетна поддршка за твоето здравје
 • * Наменет само за целите на благосостојба и фитнес.* Функција за стрес е достапна во сите земји, освен во Ангола, Кипар, Алжир, Канада и Тајланд. * Функцијата за управување со сонот / стресот на часовникот може да се користи самостојно, но податоците зачувани во часовникот може само делумно да се прикажат по одреден временски период. Спарувањето со мобилен телефон се препорачува со цел да се складираат сите податоци.

Следење на отчукувањата на срцето за мирна совест

Главната карактеристика на новодизајнираниот Galaxy Watch Active 2 кој се обликува според твојот зглоб се осумте фотодиоди кои се наоѓаат на неговата задната страна и кои постојано ја следат твојата здравствена состојба. Следењето на здравјето води сметка за отчукувањата на срцето и ти испраќа предупредување кога тие се над или под нормалните граници.

* Наменет само за цели на општа здравствена состојба и фитнес. * Функцијата за набудување со хумани ресурси на часовникот може да се користи како самостоен, но податоците зачувани во часовникот може делумно да се прикажуваат по одреден временски период. Се препорачува спарување на паметни телефони со цел да се чуваат сите податоци зачувани.

Следење на отчукувањата на срцето Следење на отчукувањата на срцето

* Наменет само за цели на општа здравствена состојба и фитнес. * Функцијата за набудување со хумани ресурси на часовникот може да се користи како самостоен, но податоците зачувани во часовникот може делумно да се прикажуваат по одреден временски период. Се препорачува спарување на паметни телефони со цел да се чуваат сите податоци зачувани.

Перформанси

Перформанси Перформанси

Батерија што трае преку целиот ден

Носи го Galaxy Watch Active 2 преку цел ден со батерија што трае подолго од денот при нормално користење. Кога ќе се вратиш дома, само постави го на компактниот магнетски безжичен полнач за да го наполниш, без користење приклучоци или жици.

Батерија што трае преку целиот ден Батерија што трае преку целиот ден

* Фактичкото времетраење на батеријата се разликува во зависност од мрежната средина, користените карактеристики и апликации, зачестеноста на повиците и пораките, бројот на полнењата и многу други фактори.* Како што е проценето од Samsung. Фактичкото времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, шемите на користењето и други фактори.

Секаде доаѓа со тебе

Носи го часовникот со тебе на несекојдневни места. Galaxy Watch Active 2 оди каде што одиш и има оценки за вода и прашина од IP 68 и 5 ATM, плус има воена издржливост за да работи во секакви услови, а ти да може да го носиш на далечни и многубројни доживувања.

* Galaxy Watch Active 2 има оцена за водоотпорност од 50 според ISO-стандардот 22810:2010. Не е соодветен за нуркање или активности во вода под висок притисок. Ако уредот или рацете ти се влажни, тие мора темелно да се исушат пред ракувањето.* Усогласен со Стандардот на војската на САД (MIL-STD-810G)

Батерија што трае преку целиот ден Батерија што трае преку целиот ден

* Galaxy Watch Active 2 има оцена за водоотпорност од 50 според ISO-стандардот 22810:2010. Не е соодветен за нуркање или активности во вода под висок притисок. Ако уредот или рацете ти се влажни, тие мора темелно да се исушат пред ракувањето.* Усогласен со Стандардот на војската на САД (MIL-STD-810G)

Апликации кои ќе те поттикнат

Подобри го начинот на живот со Galaxy апликациите и широкиот спектар на апликациите што можат да се преземат од трета страна. Преземи ги апликациите и креирај ја твојата лична колекција на паметни совети што можеш да ги имаш без да го извадиш паметниот часовник од твојот зглоб.

Апликации кои ќе те поттикнат Апликации кои ќе те поттикнат

* Достапноста на апликациите за Galaxy Watch Active2 може да се разликуваат од оператор или државата.

Поврзи се со твојот уред

Компатибилен е со голем број мобилни телефони Galaxy, но и тие што не се Galaxy. Започни така што ќе провериш кои уреди се компатибилни со Galaxy Watch Active 2.- Android : Android 5.0 (L OS) или повисока верзија, RAM 1,5 GB и нагоре (Samsung/не од Samsung)- iOS : iPhone 5 и нагоре, iOS 9.0 и нагоре.

Поврзи се со твојот уред Поврзи се со твојот уред

Спецификации

 • NFC Да
 • Верзија Bluetooth Bluetooth верзија 5.0
 • Големина (Главен_Дисплеј) 1.2" (30.2mm)
 • Процесор 1.15GHz
 • Големина на ROM (GB) 4
 • Сензори Акцелерометар, барометар, жиросензор, сензор за отчукувања на срцето, светлосен сензор

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот поради простор кој го одземаат оперативниот систем и програмите неопходни за нормално функционирање на производот.

*Достапната количина на меморија на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се промени по ажурирањето на софтверот.