Galaxy Watch 46mm BT

SM-R800NZSASEE

 • Функции на паметен часовник и природност на аналоген часовник во едно.
 • Голем избор на прилаголиви каиши.
 • Долготраење на батеријата со само едно полнење.

Одбери боја

Боја :

За поврзаноста да трае подолго. Функциите на паметен часовник и природноста на аналогниот часовник во едно. Galaxy Watch те поврзува со светот наоколу.

За поврзаноста да трае подолго. За поврзаноста да трае подолго.

Дизајн

Дизајн Дизајн

Нова дефиниција на автентичност

Прилагоди го Galaxy Watch на својот животен стил со автентичноста која може да се забележи во разновидните површини на часовникот и ефектите на длабочина и осветлување. Кружната површина, сенките под сказалките и откуцувањата даваат чувство на вистински механички часовник.

Нова дефиниција на автентичност Нова дефиниција на автентичност

*Достапноста на часовникот зависи од земјата.

Твој часовник, твој избор

Изрази се со помош на својот часовник Galaxy Watch. Избери Bluetooth или LTE модел, со големина од 42мм (Полноќно црна, Розово златна) или 46мм (Сребрена). Поврзи се со прилагодливата површина на часовникот која совршено ќе се вклопи во твојот животен стил.

Твој часовник, твој избор Твој часовник, твој избор

*Големината, бојата и останатите можности на прилагодување зависат од земјата. * Достапноста на LTE моделите зависи од земјата и провајдерот.

Истакни го твојот стил

Прилагоди го Galaxy Watch каишот кој ти се допаѓа. Избери го оној кој ти одговара со твојот изглед или расположение пред да излезеш. Можеш да го користиш со наведениот лесен силиконски каиш или некој друг каиш по твој избор - моделите на часовникот Galaxy Watch од 42мм можат да користат каиши со ширина од 20мм, а моделите од 46мм каиши од 22мм.

Истакни го твојот стил Истакни го твојот стил

Истакни го твојот стил

Прилагоди го Galaxy Watch каишот кој ти се допаѓа. Избери го оној кој ти одговара со твојот изглед или расположение пред да излезеш. Можеш да го користиш со наведениот лесен силиконски каиш или некој друг каиш по твој избор - моделите на часовникот Galaxy Watch од 42мм можат да користат каиши со ширина од 20мм, а моделите од 46мм каиши од 22мм.

Истакни го твојот стил Истакни го твојот стил

Истакни го твојот стил

Прилагоди го Galaxy Watch каишот кој ти се допаѓа. Избери го оној кој ти одговара со твојот изглед или расположение пред да излезеш. Можеш да го користиш со наведениот лесен силиконски каиш или некој друг каиш по твој избор - моделите на часовникот Galaxy Watch од 42мм можат да користат каиши со ширина од 20мм, а моделите од 46мм каиши од 22мм.

Истакни го твојот стил Истакни го твојот стил
 • *Каишите со повеќе бои се продаваат одделно.
 • *Големина, боја и другите можности на прилогодувања зависат од земјата. *Достапноста на LTE модел зависи од земјата и провајдерот.
 • *Големина, боја и другите можности на прилогодувања зависат од земјата. *Достапноста на LTE модел зависи од земјата и провајдерот.

Секогаш тука, цело време

На часовникот Galaxy Watch, како еден Always On часовник, немора да го притиснеш копчето или да ја свртиш маската за да видиш колку е часот. Нагоди го sAMOLED екранот за да ти е вклучен цело време и да ти овозможи да видиш колку е часот и дење и ноќе.

*Употребата на функцијата Always On може да ја зголеми потрошувачката на батерија.

Секогаш тука, цело време Секогаш тука, цело време

*Употребата на функцијата Always On може да ја зголеми потрошувачката на батерија.

Искуство

Искуство Искуство

Редовен сопатник

Редовен сопатник Редовен сопатник

Долготрајна батерија

Остави го полначот да мирува. Благодарејќи на долготрајната батерија со само едно полнење Galaxy Watch може да управува со повиците, музиката и другите функции користејќи ја издржливата батерија.

*Вистинското траење на батеријата зависи од мрежното опкружување, користењето на функциите и апликациите, зачестеноста на повиците и пораките, бројот на полнења и многу други фактори.

Долготрајна батерија Долготрајна батерија

*Вистинското траење на батеријата зависи од мрежното опкружување, користењето на функциите и апликациите, зачестеноста на повиците и пораките, бројот на полнења и многу други фактори.

Алатки за подобрување

Алатки за подобрување Алатки за подобрување

Следи го твојот напредок

Како твој личен тренер, Galaxy Watch ти овозможува да се фокусираш на повеќе вежбање со помалку планирање. Часовникот може да го измери твојот пулс и да прати шест активности додека вежбаш. Избери повеќе повеќе поставки за мерење до 39 вида на активности и други поставки додека преминуваш од една на друга.

*Наменето е исклучиво за општото здравје и концијата. *За користење на апликацијата Samsung Health заедно со часовникот Galaxy Watch потребна е регистрација и поврзување со компатибилен мобилен телефон. *Графичкиот изглед на оваа фукнција е изложен на промени без предходна најава.

Следи го твојот напредок Следи го твојот напредок

*Наменето е исклучиво за општото здравје и концијата. *За користење на апликацијата Samsung Health заедно со часовникот Galaxy Watch потребна е регистрација и поврзување со компатибилен мобилен телефон. *Графичкиот изглед на оваа фукнција е изложен на промени без предходна најава.

Следи го своето здравје

Со помош на апликацијата Samsung Health можеш да ги прошириш функциите на часовникот Galaxy Watch за подетално пратење на здравјето, вклучувајќи го и пулсот и калориите.

* Наменето само за општа здравствена и фитнес цели. * За користење на Samsung Health со Galaxy Watch, потребна е регистрација и спарување со компатибилен мобилен телефон. * Функцијата за набудување ја извршува Samsung Health, која бара регистрација и спарување со Galaxy Watch. * Графичкиот изглед на оваа одлика е предмет на промена без најава.

Следи го своето здравје Следи го своето здравје

* Наменето само за општа здравствена и фитнес цели. * За користење на Samsung Health со Galaxy Watch, потребна е регистрација и спарување со компатибилен мобилен телефон. * Функцијата за набудување ја извршува Samsung Health, која бара регистрација и спарување со Galaxy Watch. * Графичкиот изглед на оваа одлика е предмет на промена без најава.

Денот на дланка

Galaxy Watch се буди заедно со тебе и ти помага да си во тек. Површината "Мој ден" го прикажува твојот распоред во наредните 10 часа и ги ги сумира во еден обединет поглед.

* Графичкиот изглед на оваа одлика може да се промени без најава. * Оваа одлика е компатибилна со мобилните телефони кои поддржуваат Samsung Customization v.2.2 и погоре.

Денот на дланка Денот на дланка

* Графичкиот изглед на оваа одлика може да се промени без најава. * Оваа одлика е компатибилна со мобилните телефони кои поддржуваат Samsung Customization v.2.2 и погоре.

Голем избор на апликации

Во широкиот асортиман на апликации за Galaxy Watch пронајди ги оние кои одговараат на твоите потреби. Благодарејќи на големиот број на содржини кој непрестано расте, може да се избере нешто од тој богат асортиман.

Голем избор на апликации Голем избор на апликации

* Достапноста на апликациите за Galaxy Watch варира во зависност од давателот и земјата. * Преземање, регистрација и спарување на апликацијата со компатибилен мобилен телефон може да биде потребно.

Перформанси

Перформанси Перформанси

Исцртај го својот курс и она што те чека

Galaxy Watch има функција GPS, за да знаш каде си и каде одиш. Покрај тоа, тука се и вградениот алтиметар и барометар за во случај да сакаш да го промениш текот на траката.

Исцртај го својот курс и она што те чека Исцртај го својот курс и она што те чека

* Графичкиот изглед на оваа одлика може да се промени без најава. * Употребата на GPS може да ја зголеми побарувачката на енергија од батеријата.

Изработен да изрджи

Носи го Galaxy Watch на тебе и на дожд и н а други временски услови. Отпорноста на притисок на вода од 5 атмосфери *и издржливост на војна класа** овозможуваат интензивни активности на отворено и издржување тешки услови на работа.

Изработен да изрджи Изработен да изрджи

* Galaxy часовник е отпорен на вода до длабочина од 50 метри во согласност со ISO стандардот 22810: 2010. Не е погодна за нуркање или за активности со вода под висок притисок. Ако уредот или рацете се влажни, тие мора да бидат добро исушени пред да го користите уредот. ** Усогласеност со американскиот воен стандард (MIL-STD-810G)

Полнење на едноставен начин

Galaxy Watch се полни без напор. Само постави го на безжичниот полнач* и процесот на полнење ќе започне сам.

* Безжичниот полнач бара посебен приклучок за напојување.

Полнење на едноставен начин Полнење на едноставен начин

* Безжичниот полнач бара посебен приклучок за напојување.

Непречена поврзаност со IoT уредите

Врз основа на моделите на спиење и активност, Galaxy Watch ги контролира уредите за да ти го олеснат животот. Функцијата Home IoT ти овозможува да контролираш други уреди, како ТВ, роботска правосмукалка и климатизација. Користи персонализиран сет на команди за да изврши повеќе активности одеднаш.

Непречена поврзаност со IoT уредите Непречена поврзаност со IoT уредите

* Потребна е конфигурација преку SmartThings поврзана со компатибилен мобилен телефон. * Графичкиот изглед на оваа одлика може да се промени без најава. * Дознајте повеќе за компатибилноста на SmartThings и паметните уреди во вашиот регион со мало или провајдер пред употреба.

Спецификации

 • NFC Да
 • Верзија Bluetooth Bluetooth v4.2
 • Големина (Главен_Дисплеј) 1.3" (32.9mm)
 • Процесор 1.15GHz
 • Големина на ROM (GB) 4
 • Сензори Акцелерометар, барометар, Gyro сензор, HR сензор, светлосен сензор

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот поради простор кој го одземаат оперативниот систем и програмите неопходни за нормално функционирање на производот.

*Достапната количина на меморија на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се промени по ажурирањето на софтверот.

*Wi-Fi: Wi-Fi поврзаноста и брзината зависато од начинот на користење.