C21RJAN Вградена плоча со керамичка површина, 3 kW

C21RJAN/BOL

The item is in the cart.

Керамички

Грејач елемент

2 EA

Број на рингли

288 x 50 x 505

Надворешни димензии (ШxВxД)

4,3 kg

Тежина (нето)

Керамичка површина

Твојата кујна ќе изгледа ексклузивно благодарејќи на елегантниот и софистициран дизајн. Ако готвиш со вистинско задоволство, твоите јадења ќе бидат уште повкусни!

Керамичка површина

Само пребриши и чисто е

Излевањето по грејната плоча Samsung од керамичко стакло што лесно се чисти не претставува проблем. Благодарејќи на мазниот ергономски дизајн излеаната храна и мрсните дамки може едноставно и брзо да ги избришеш со мека крпа. А затоа што керамичката површина не се загрева толку брзо како кај другите грејни плочи, излеаната храна нема да се залепи на неа. Така повеќе време ќе поминеш чистејќи ја својата чинија отколку грејната плоча.

Само пребриши и чисто е

Управување со помош на функцијата Smart Touch

Чувствително готвење! Нашата грејна плоча од керамичко стакло има четири зони за готвење со високи перформанси со јаки грејни површини што зрачат и ја загреваат твојата храна.

Управување со помош на функцијата Smart Touch
  • Керамички Грејач елемент
  • 2 EA Број на рингли
  • 288 x 50 x 505 Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 4,3 kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.