NA64H3401 Вградена плоча за готвење на гас

NA64H3401 Вградена плоча за готвење на гас

NA64H3041BS/L1

Одбери боја

Боја :

Одбери начин на инсталација

Моќна топлина

Плочата за готвење на гас од Samsung има 4 рингли коишто обезбедуваат импресивна моќност од 10,1 kW – најмногу во својата класа. Па така, може да уживаш во екстремна топлина за брзо и интензивно готвење, како што се потпржувањето и потпекувањето. Или може да зовриваш вода и да готвиш многу побрзо. Така што, без разлика дали ти се брза или само сакаш да ги заробиш сочните вкусови на храната, имаме рингла што одговара на твоите потреби за готвење.

Упатство за инсталација:

Тројна моќ на готвењето

Ринглата со тројна круна на плочата за готвење на гас од Samsung генерира интензивна топлина за побрзо готвење и максимизирање на вкусот и текстурата на храната. Со комбинирање на трите кругови на пламен во една голема и моќна рингла, се произведува потпржување, моментална топлина, па затоа е идеална за вок тави, големи тави и брзо готвење, како што е пржење со мешање.

Не кревај, туку лизгај!

Плочата за готвење на гас од Samsung има Решетка со бесконечен дизајн којашто ти овозможува лесно и безбедно преместување на садовите за готвење. Дури и најтешките лонци и тави ќе се лизгаат по шините без рабови, без да се мачиш да ги поткреваш. Едноставен индикатор исто така означува дека тие се превилно центрирани над оптималната топлина. А целата решетка може лесно да се исчисти во машина за миење садови.

Безбедно пржење со мешање

Плочата за готвење на гас од Samsung има специјално дизајнирана Решетка за вок тава којашто овозможува да готвиш поефикасно и безбедно кога користиш вок тави. Нејзиниот кружен дизајн точно се вклопува околу ринглата, така што вок тавата или другите големи лонци се стабилни и нема случајно да се превртат. Исто така, се обезбедува тавата да е секогаш на точното место, така што топлината се распределува брзо и рамномерно, а ти може да уживаш во вкусна храна приготвена со пржење со мешање.

Спецификации

  • Број на рингли 4 EA
  • Тип Вградена
  • Тежина/Димензии 600x95x510 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.