NA3000H Вградена плоча со моќно загревање

NA64H3010AS/L1
Боја СребренаСребрена

The item is in the cart.

Моќна топлина за брзо готвење

Моќна топлина

Нема повеќе кревање на садовите

Бесконечна решетка

4 EA

Број на рингли

Вградена

Тип

Моќна топлина за брзо готвење

Моќна топлина

4-те рингли имаат импресивна моќност, така што можеш да користиш екстремна топлина за брзо и интензивно готвење или можеш да зовриеш вода и многу побрзо да ги зготвиш намирниците.

Моќна топлина за брзо готвење

Нема повеќе кревање на садовите

Бесконечна решетка

Бесконечната решетка овозможува садовите да се преместуваат брзо и лесно. Дури и најтешките тави ќе се лизгаат на постојани шини и нема да има тешко кревање. Може лесно да се измие во машината за миење садови.

  • 4 EA Број на рингли
  • Вградена Тип
  • 600x95x510 mm Тежина/Димензии

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.