NA64H3401 Вградена плоча за готвење на гас

NA64H3041BS/L1
Начин на инсталација Вградена
Боја СребренаСребрена
Уреди

The item is in the cart.

4 EA

Број на рингли

Вградена

Тип

600x95x510 mm

Тежина/Димензии

Моќна топлина

Плочата за готвење на гас од Samsung има 4 рингли коишто обезбедуваат импресивна моќност од 10,1 kW – најмногу во својата класа. Па така, може да уживаш во екстремна топлина за брзо и интензивно готвење, како што се потпржувањето и потпекувањето. Или може да зовриваш вода и да готвиш многу побрзо. Така што, без разлика дали ти се брза или само сакаш да ги заробиш сочните вкусови на храната, имаме рингла што одговара на твоите потреби за готвење.

Моќна топлина

Тројна моќ на готвењето

Ринглата со тројна круна на плочата за готвење на гас од Samsung генерира интензивна топлина за побрзо готвење и максимизирање на вкусот и текстурата на храната. Со комбинирање на трите кругови на пламен во една голема и моќна рингла, се произведува потпржување, моментална топлина, па затоа е идеална за вок тави, големи тави и брзо готвење, како што е пржење со мешање.

Тројна моќ на готвењето

Не кревај, туку лизгај!

Плочата за готвење на гас од Samsung има Решетка со бесконечен дизајн којашто ти овозможува лесно и безбедно преместување на садовите за готвење. Дури и најтешките лонци и тави ќе се лизгаат по шините без рабови, без да се мачиш да ги поткреваш. Едноставен индикатор исто така означува дека тие се превилно центрирани над оптималната топлина. А целата решетка може лесно да се исчисти во машина за миење садови.

Не кревај, туку лизгај!

Безбедно пржење со мешање

Плочата за готвење на гас од Samsung има специјално дизајнирана Решетка за вок тава којашто овозможува да готвиш поефикасно и безбедно кога користиш вок тави. Нејзиниот кружен дизајн точно се вклопува околу ринглата, така што вок тавата или другите големи лонци се стабилни и нема случајно да се превртат. Исто така, се обезбедува тавата да е секогаш на точното место, така што топлината се распределува брзо и рамномерно, а ти може да уживаш во вкусна храна приготвена со пржење со мешање.

Безбедно пржење со мешање
  • 4 EA Број на рингли
  • Вградена Тип
  • 600x95x510 mm Тежина/Димензии

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.