NK5000M Аспиратор со алуминиумски филтер што се мие (црн)

NK24M5070BG/UR

The item is in the cart.

Останува многу чист

Филтер од алуминиум што се мие

Свети посјајно

LED-светилки

Контрола на допир

Контрола на допир

531 ㎥/h

Максимална екстракција

Останува многу чист

Филтер од алуминиум што се мие

Издржлив и лесен за одржување алуминиумски филтер го штити вентилаторот за издувување и го продолжува работниот век на моторот. Тој ги заробува маслото и прашината пред да го заглават моторот или да го спречат протокот на воздух. А чистење му е потребно само на секои 3 – 4 седмици, што е навистина лесно бидејќи може да се мие и е доволно мал за да го собере во машината за миење садови.

Останува многу чист

Свети посјајно

LED-светилки

Блескавите LED-светилки ти овозможуваат полесно да го видиш она што го готвиш преку рамномерна дистрибуција на светлината над целата плоча за готвење. Истовремено, LED-светилките трошат многу помалку енергија, а траат многу подолго. Па така, тие ти заштедуваат пари на месечните сметки за струја и на трошоците за резервни светилки.

Свети посјајно

Контрола со врвот на прстот

Контрола на допир

Уживај во многу поедноставна контрола со интегрирана контрола на допир. Неговата светла LED-табла е јасна и лесна за читање и ја има истата интуитивна контрола на екранот на допир како паметен телефон, така што може брзо да ги прилагодиш поставките со нежен допир. Неговиот стилски и ексклузивен изглед ќе ја разубави и твојата кујна.

Контрола на допир
  • 531 ㎥/h Максимална екстракција
  • B Класа на енергетска ефикасност
  • 600 x мин. 619 ~ макс. 1,147 x 500 mm Нето (ШxВxД)
  • 15.0kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.