Истечен

Важи од 23/09/2020 до 25/10/2020

Galaxy S20 FE Galaxy S20 FE

Нарачајте во периодот на претпродажба од 23.09.2020 до 01.10.2020 година* Samsung Galaxy S20 FE и ќе добиете Samsung Galaxy Fit 2 и Clear Standing футрола       

*или до истек на залихите на Galaxy Fit2 и Clear Standing футрола

 

Во текот на периодот на претпродажбата од 23.09.2020 до крај на ден 01.10.2020 година*, нарачајте Samsung Galaxy S20 FE , и ќе добиете Samsung Galaxy Fit 2 и Clear Standing футрола.

*или до истек на залихите на Galaxy Fit2 и Clear Standing футрола.

Приватните и деловните корисници кои  во периодот на претпродажба од 23.09.2020 до 01.10.2020 година*, кај некој од овластените партнери на Samsung кои се наведени во Правилата на претпродажбата објавени на веб страната на Samsung www.samsung.com/mk, ќе нарачаат Samsung Galaxy S20 FE, ќе добијат Samsung Galaxy Fit 2 и Clear Standing футрола.

Со цел корисникот да го оствари правото на Galaxy Fit2 и Clear Standing футрола потребно е да изврши регистрација  до 25.10.2020 година, преку веб страната на Samsung www.samsung.com/mk.

Испораката на Galaxy Fit2 и Clear Standing футрола ќе се реализира во периодот од 15.10.2020 до 20.11.2020 година.

Испораката на уредите Galaxy S20 FE кои се нарачани во периодот на Претпродажбата Galaxy S20 FE  започнува од 02.10.2020 година**. Редовната продажба на уредите Galaxy S20 FE  започнува на 02.10.2020 година.   

*или до истек на залихите на Galaxy Fit2 и Clear Standing футрола 

** Во зависност од расположливоста на уредите кај овластениот партнер на Samsung **

*Оваа 4-месечна бесплатна промоција за YouTube Premium е отворена за учесниците од Северна Македонија кои ќе купат и ќе активираат Samsung Galaxy S20 (S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra 5G, S20 FE, S20 FE 5G), Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Fold, Galaxy Fold 5G, Galaxy Fold 2, Tab S6 Lite, Note20 (N20, N20 5G, N20 Ultra, N20 Ultra 5G), Tab S7 или Tab S7+ помеѓу 14 февруари 2020 година и 5 март 2021 година во 23:59 PST. Понудата е достапна само за корисници кои не се тековни претплатници на YouTube Premium, YouTube Music Premium или Google Play Music, кои не биле претплатници на YouTube Premium, YouTube Music Premium или Google Play Music и претходно не учествувале во пробен период на YouTube Premium, YouTube Music Premium или Google Play Music. Понудата мора да се искористи до 5 април 2021 година во 23:59 PST. При регистрирањето потребен е важечки начин на плаќање, но нема да ви биде наплатено додека не истече пробниот период. На крајот на пробниот период автоматски ќе ви се наплати индивидуалната цена за претплатата, што во моментов изнесува 8,49 $ USD месечно (вклучувајќи ги и соодветните даноци) и ќе се наплаќа секој месец. Пред да заврши, пробниот период може да го откажете бесплатно во секое време. Не се достапни рефундирања за нецелосните периоди за наплата. За понудата е потребна сметка на Google. Промотор: Samsung Electronics Co., Ltd., 129 Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Korea.

Проѕирна
стоечка
футрола

Clear Standing футрола Clear Standing футрола

Нарачајте во претпродажба Galaxy S20 FE преку веб страниците на следните овластени партнери:

Дознајте повеќе

  • Услови на промоцијата
    Детали кои треба да ги знаете за промоцијата.

  • Samsung Galaxy S20 FE
    Дознајте поеќе за новиот Samsung Galaxy S20 FE мобилен телефон.

За да остварите право на подарок Samsung Galaxy Fit 2 и Clear Standing футрола, по преземањето на нарачаниот уред потребно е да го регистрирате уредот на www.samsung.com/mk, најдоцна до 25.10.2020. Доставата на подарокот ќе биде направена во периодот од 15.10. до 20.11.2020 год. 

 

За сите прашања и информации во врска со процесот на регистрација можете да не контактирате на наведената емаил адреса: skopjempg@gmail.com

 

*остварување на подарок по пат на регистрација важи само за корисниците кои го купиле својот Galaxy S20 FE во текот на траењето на предпродажбата.