Вграден фрижидер со сеопфатно ладење BRB260010WW

BRB260010WW/EF
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Го лади секој агол

Сеопфатно ладење

Попаметен и потраен

Дигитален инвертерски компресор

276 ℓ

Бруто Вкупно (литри)

540 mm

Нето ширина (cm)

Го лади секој агол

Сеопфатно ладење

Системот на сеопфатно ладење рамномерно ја лади внатрешноста на фрижидерот од едниот до другиот агол. Два топлотни сензора во фрижидерот и во замрзнувачот ја следат осцилацијата на температурата. Ладниот воздух излегува низ повеќе отвори на ниво на секоја полица, со што се одржува константна температура и храната останува свежа.

Го лади секој агол

Нема повеќе лед

Спречува трупање на ледот

Технологијата поттикнува кружење на воздухот, со цел одржување на константна температура во секој агол на фрижидерот, со што се спречува натрупување на лед. Исто така, побрзо ја достигнува саканата температура, го зголемува векот на траење на системот за ладење и избегнува потрошувачка на енергија за одмрзнување.

Нема повеќе лед

Попаметен и потраен

Дигитален инвертерски компресор

Дигиталниот инвертерски компресор автоматски ја приспособува брзината на 7 нивоа во зависност од бараната температура. Исто така, троши помалку енергија, ги намалува нивото на бучава и трошењето за подолг работен век на твојот фрижидер. А за да бидеш сосема безгрижен, имаш и 10 години гаранција* на неговите перформанси.

*Опцијата 10 години гаранција важи само со компресорот.

Попаметен и потраен

*Опцијата 10 години гаранција важи само со компресорот.

Едноставно земање на храната

Полица Easy Slide (замрзнувач)

Пристапот до твојот замрзнувач честопати значи навигација низ различни пречки, но полицата Easy Slide може едноставно да се извлече и да се повлече. Сега може ефикасно да чуваш, организираш и да пристапиш до твојата замрзната храна - брзо да најдеш и да дофатиш работи што ги чуваш на дното и во секој агол, без неискористен простор.

Едноставно земање на храната
  • 276 ℓ Бруто Вкупно (литри)
  • 540 mm Нето ширина (cm)
  • 1775 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 550 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)
  • 57 kg Нето тежина (кг)
  • Сеопфарно ладење Тип на ладење

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена