RB3000J Фрижидер со сеопфатно ладење, 303 l

RB30J3600SA/EK
Боја СребренаСребрена

The item is in the cart.

330 ℓ

Бруто Вкупно (литри)

595 mm

Нето ширина (cm)

1780 mm

Нето висина на куќиштето со шарка (cm)

668 mm

Нето длабочина со рачка на вратата (cm)

Подобра организација. Поголемо уживање.

Искуси го целосно новото ниво на организација и практичност со фрижидерот што ти овозможува максимално искористување на просторот

Подобра организација. Поголемо уживање.

Рамномерно го лади секој агол

Системот на сеопфатно ладење рамномерно ја лади целата внатрешност на фрижидерот. Ладниот воздух излегува низ повеќе отвори на ниво на секоја полица, со што се одржува константна температура и храната останува свежа.

Рамномерно го лади секој агол

Идеален начин за чување месо и риба

Fresh Zone претставува интелигентно дизајнирана фиока што овозможува идеална средина за одржување на месо и на риба - ги чува на оптимална температура за да останат свежи и да имаат најдобар можен вкус.

Идеален начин за чување месо и риба

Едноставно наоѓање и земање на храната

Полицата Easy Slide што едноставно се извлекува и се вовлекува ти помага ефикасно да ги чуваш и да ги организираш продуктите, како и да им пристапиш брзо и едноставно и кога се наоѓаат одзади или во кој било агол.

Едноставно наоѓање и земање на храната

Има простор за поголеми продукти

Едноставниот сад со голема врата овозможува безбедно складирање на поголеми продукти зад вратата. Во него има простор за млеко и за сокови во големи картонски амбалажи и два реда за лименки и за шишиња. Ослободува простор на полиците и идеален е за забави!

Има простор за поголеми продукти

Целосно отворена кутија (замрзнувач)

Поголемиот отвор овозможува полесна организација и вадење на храната, а истовремено го оптимизира просторот за складирање.

Целосно отворена кутија (замрзнувач)

LED-осветлување

LED-светилките извонредно ја осветлуваат внатрешноста на фрижидерот не загрозувајќи ја неговата моќ за разладување.

LED-осветлување

Паметно работи и не се троши

Компресорот со дигитален инвертор автоматски ја контролира својата брзина на 7 нивоа во зависност од температурата што е потребна за ладење. Поради тоа троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се троши, со цел обезбедување на подолготрајни перформанси.

Паметно работи и не се троши

Нема повеќе натрупување на лед

Технологијата No Frost го спречува натрупувањето на ледот и одржува константна температура во секој агол. Исто така, лади речиси двапати побрзо*, а со тоа и помалку го оптоварува системот за ладење и го продолжува неговото траење.

*Врз основа на споредувањето на фрижидерот RL39THCTS без технологијата no frost и фрижидерот RB31FERNCWW со технологијата no frost. Поединечните резултати може да варираат во зависност од начинот на користење.

Нема повеќе натрупување на лед

*Врз основа на споредувањето на фрижидерот RL39THCTS без технологијата no frost и фрижидерот RB31FERNCWW со технологијата no frost. Поединечните резултати може да варираат во зависност од начинот на користење.

  • 330 ℓ Бруто Вкупно (литри)
  • 595 mm Нето ширина (cm)
  • 1780 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 668 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)
  • 66,5 kg Нето тежина (кг)
  • Сеопфатно ладење Тип на ладење

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена