RF5500K T Style фрижидер со француски врати и Triple Cooling технологија, 500L

RF50N5970B1/EO
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

486 ℓ

Нето вкупно (литри)

795 mm

Нето ширина (cm)

1920 mm

Нето висина на куќиштето со шарка (cm)

745 mm

Нето длабочина со рачка на вратата (cm)

Револуционерно тројно ладење

Системот за тројно ладење, Triple Cooling, самостојно ја контролира и оптимизира температурата, ја зголемува влажноста и спречува мешање на непријатните мириси во сите 3 оддели.

Револуционерно тројно ладење

Прецизно одржување на свежината

За да ја зачува храната свежа подолго време, технологијата Precise Chef Cooling го сведува на минимум секое варирање на температурата до само ± 0,5 °C* со често чувствување на промените и потоа прецизно контролирање на работата на компресорот.

Прецизно одржување на свежината

* Според интерно тестирање. Споредено со конвенционални модели на Samsung со варијација од 3 °C.

Повеќе простор на барање

Зоната CoolSelect Plus нуди најголема флексибилност во складирањето на храната, за сѐ да остане свежо. Со само еден потег, еден од деловите може лесно да се смени од фрижидер во замрзнувач со користење на четири поставки за температура.

Повеќе простор на барање

Идеална грижа за месо и риба

Fresh зоната е паметно дизајнирана фиока која нуди идеална средина за чување на месо и риба – чувајќи ги на оптимална температура за да останат свежи и да го имаат најдобриот можен вкус.

Идеална грижа за месо и риба

Повеќе стил и удобност

Првокласниот дизајн од типот Т овозможува паметно искористување на секој агол и складирање на многу поголеми предмети, бидејќи така е многу полесно да се ставаат, организираат и наоѓаат нештата. Исто така, неговиот дизајн изгледа модерно, кул и елегантно.

Повеќе стил и удобност

Складирај и организирај повеќе храна

Големиот капацитет од 500 литри дава доволно простор во фрижидерот и замрзнувачот за складирање на многу повеќе храна и подобра организација. А, неговите 4 врати се отвораат широко за да можеш брзо и со само еден поглед да видиш сѐ што ти треба.

Складирај и организирај повеќе храна
  • 486 ℓ Нето вкупно (литри)
  • 795 mm Нето ширина (cm)
  • 1920 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 745 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)
  • 113 kg Нето тежина (кг)
  • Тројно ладење Тип на ладење

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена