Energy Recovery Ventilator(ERV)

Energy Recovery Ventilator(ERV)

AN100JSKLKN

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Energy Recovery Ventilator(ERV) (AN100JSKLKN)

Napajanje (unutrašnja jedinica) [Φ, #, V, Hz]
1,2,220-240,50/60
Temperature Exchange Rate
  • Cooling 70.00 %
  • Heating 74.00 %
Enthalpy Exchange Rate
  • Heating 50.00 %
  • Cooling 70.00 %
Ulazna snaga (nominalna)
450.00W
Ulazna struja (nominalna)
2.90 A
Вентилатор
  • Air Flow Rate (High / Mid / Low) [CMH] 1000 / 1000 / 690 CMH
  • Spoljni statički pritisak (minimalan/standardan/maksimalan) [Pa] 75 / 90 / 155 Pa
Spoljne dimenzije (unutrašnja jedinica)
  • Нето тежина (кг) 67.00 kg
  • Neto dimenzije (ŠxVxD) (mm) 1220 x 340 x 1135 mm

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.