Eksterna baterija, 10000 mAh

Eksterna baterija, 10000 mAh

EB-P1100C

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Eksterna baterija, 10000 mAh (EB-P1100C)

Батерија
 • Капацитет 10000 mAh
 • Нормален капацитет (нормално полнење) 6300 mAh, 31.5 Wh
 • Нормален капацитет (брзо полнење) 3100 mAh, 27.9 Wh
Општи карактеристики
 • Содржина на пакувањето Eksterna baterija , Kabl, Vodič za brzi start
Физичка спецификација
 • Должина на кабел 0.2 m
 • Димензии (ШxВxД) 71x141.8x14 mm
 • Тежина 220 g
Напојување
 • Влезен напон (максимален, нормално полнење) 5 V
 • Влезен напон (максимален, брзо полнење) 9 V
 • Влезна струја (максимална, нормално полнење) 2 A
 • Влезна струја (максимална, брзо полнење) 1.67 A
 • Излезен напон (максимален, нормално полнење) 5 V
 • Излезен напон (максимален, брзо полнење) 9 V
 • Излезна струја (максимална, нормално полнење) 2 A
 • Излезна струја (максимална, брзо полнење) 1.67 A
Боја
Roze

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.