Postolje za punjenje (EE-D3000)

Postolje za punjenje (EE-D3000)

EE-D3000

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Postolje za punjenje (EE-D3000) (EE-D3000)

Боја
Crna
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 118 x 118 x 66 mm
  • Тежина 263,92 g
Напојување
  • Тип USB tip-C

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.