USB tip-C na HDMI adapter

USB tip-C na HDMI adapter

EE-HG950

Преземете го Прирачникот

Спецификации

USB tip-C na HDMI adapter (EE-HG950)

Боја
Crna
Општи карактеристики
  • Карактеристики 4K 60Hz HDMI izvod
  • Интерфејс Tip-C
  • Содржина на пакувањето HDMI adapter
Физичка спецификација
  • Должина на кабел 0,095 m
  • Димензии (ШxВxД) 57 x 24 x 11,7 mm
  • Тежина 35,15 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.