DeX stanica

DeX stanica

EE-MG950

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Боја
Crna
Компатибилност
  • Компактибилни модели S8, S8+
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето DeX stanica
Влезен/излезен приклучок
  • HDMI HDMI 2.0
  • LAN Port 100Mbps
  • USB Port USB 2.0 x2 porta
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 105,2 x 105,2 x 47,5 mm
  • Тежина 231,07 g
Напојување
  • Тип Tip-C

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.