Preklopna futrola za Galaxy Tab A

Preklopna futrola za Galaxy Tab A

EF-BT580

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Preklopna futrola za Galaxy Tab A (EF-BT580)

Боја
Crna
Компатибилност
  • Компактибилни модели Tab A 10.1"
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Preklopna futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 158,3 x 255,2 x 12,3 mm
  • Тежина 165,7 g
Тип
Preklopna futrola

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.