Preklopna maska za Galaxy Tab S3

Preklopna maska za Galaxy Tab S3

EF-BT820

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Preklopna maska za Galaxy Tab S3 (EF-BT820)

Боја
Crna
Компатибилност
  • Компактибилни модели SM-T820/T825
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Preklopna maska
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 170 x 238 x 11,36 mm
  • Тежина 229,6 g
Тип
Preklopna maska

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.