S View Preklopna Maska za Galaxy S7

S View Preklopna Maska za Galaxy S7

EF-CG930

Преземете го Прирачникот

Спецификации

S View Preklopna Maska za Galaxy S7 (EF-CG930)

Боја
Crna / Zlatna / Srebrna / Bela
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S7
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето S View futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 72,8 x 143,5 x 12,9 mm
  • Тежина 49,3 g
Тип
S View futrola

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.