LED maska za Galaxy S10+

LED maska za Galaxy S10+

EF-KG975

Преземете го Прирачникот

Спецификации

LED maska za Galaxy S10+ (EF-KG975)

Боја
Black
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S10+
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето LED Cover
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 76.07 X 160 X 10.71 mm
  • Тежина 27.2 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.