Dvodelna futrola za Galaxy S8

Dvodelna futrola za Galaxy S8

EF-MG950

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Dvodelna futrola za Galaxy S8 (EF-MG950)

Боја
Zelena i braon
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S8
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Dvodelna futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 70,3 x 151 x 9,6 mm
  • Тежина 6,5 g
Тип
Dvodelna futrola

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.