LED View futrola za Galaxy S9

LED View futrola za Galaxy S9

EF-NG960

Преземете го Прирачникот

Спецификации

LED View futrola za Galaxy S9 (EF-NG960)

Боја
Ljubičasta
Компатибилност
  • Компактибилни модели SM-G960
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето LED View futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 71,6 x 149,4 x 14,2 mm
  • Тежина 53,5 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.