Dvoslojna futrola za Galaxy A6

Dvoslojna futrola za Galaxy A6

EF-PA600

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Dvoslojna futrola za Galaxy A6 (EF-PA600)

Боја
Zlatna
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy A6
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Dvoslojna futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 75 x 151,5 x 10,8 mm
  • Тежина 30,5 g
Тип
Dvoslojna futrola

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.