Silikonska futrola za Galaxy S8

Silikonska futrola za Galaxy S8

EF-PG950

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Silikonska futrola za Galaxy S8 (EF-PG950)

Боја
Zelena
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S8
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Silikonska futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 71,6 x 149,9 x 11,1 mm
  • Тежина 25,6 g
Тип
Silikonska futrola

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.