Silikonska futrola za Galaxy S9+

Silikonska futrola za Galaxy S9+

EF-PG965

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Silikonska futrola za Galaxy S9+ (EF-PG965)

Боја
Siva
Компатибилност
  • Компактибилни модели SM-G965
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Silikonska futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 77,85*160,64*12,28 mm
  • Тежина 29 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.