Silikonska maska za Galaxy S10e

Silikonska maska za Galaxy S10e

EF-PG970

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Silikonska maska za Galaxy S10e (EF-PG970)

Боја
Navy
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S10e
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Silicone Cover
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 72.5 X 142.7 X 10.7 mm
  • Тежина 17.5 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.