Dvoslojna maska za Galaxy J5 (2017)

Dvoslojna maska za Galaxy J5 (2017)

EF-PJ530

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Dvoslojna maska za Galaxy J5 (2017) (EF-PJ530)

Боја
Zlatna
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy J5 (2017)
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Dvoslojna maska
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 148,1 x 75,2 x 10,4 mm
  • Тежина 30,3 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.