Dvoslojna maska za Galaxy J7 (2017)

Dvoslojna maska za Galaxy J7 (2017)

EF-PJ730

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Dvoslojna maska za Galaxy J7 (2017) (EF-PJ730)

Боја
Bela
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy J7 (2017)
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Dvoslojna maska
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 78,8 x 154,5 x 10,4 mm
  • Тежина 32,8 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.