Preklopna futrola za Galaxy A6

Preklopna futrola za Galaxy A6

EF-WA600

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Preklopna futrola za Galaxy A6 (EF-WA600)

Боја
Plava
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy A6
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Preklopna futrola u obliku novčanika
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 73,30 x 152,44 x 13,05 mm
  • Тежина 50,5 g
Тип
Preklopna futrola u obliku novčanika

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.