Futrola Alkantara za Galaxy S8

Futrola Alkantara za Galaxy S8

EF-XG950

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Futrola Alkantara za Galaxy S8 (EF-XG950)

Боја
Svetlo plava
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S8
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Futrola Alkantara
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 72,15 x 149,9 x 11,3 mm
  • Тежина 22,1 g
Тип
Futrola Alkantara

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.