Duo postolje za bežično punjenje EP-P5200

Duo postolje za bežično punjenje EP-P5200

EP-P5200

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Duo postolje za bežično punjenje EP-P5200 (EP-P5200)

Боја
Bela
Компатибилност
 • Репрезентативни модели Galaxy S10
 • Компактибилни модели Funkcija brzog punjenja kompatibilna je sa modelima Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G, Note9, S9, S9+, Note8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 5, S6 Edge+ / Funkcija Qi kompatibilna je sa modelima Galaxy S6, S6 Edge i uređajima koji imaju certifikat Qi / Funkcija punjenja pametnih satova kompatibilna je sa uređajima Gear S3, S Sport, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active
Општи карактеристики
 • Карактеристики Istovremeno dvostruko bežično punjenje, FAST CHARGE 2.0, FAST CHARGE 1.0, Qi, punjenje pametnih satova
 • Интерфејс USB Type-C
 • Содржина на пакувањето Duo postolje za bežično punjenje, zidni punjač, kabl USB tip C, Vodič za brz početak
Физичка спецификација
 • Должина на кабел 1.2 m
 • Димензии (ШxВxД) 195 x 18.05 x 92 mm
 • Тежина 168 g
Напојување
 • Влезен напон (максимален, нормално полнење) 12 V
 • Влезна струја (максимална, нормално полнење) 2.1 A
 • Излезен напон (максимален, нормално полнење) 5 V
 • Излезен напон (максимален, брзо полнење) 10
 • Излезна струја (максимална, нормално полнење) 1.0 A
 • Излезна струја (максимална, брзо полнење) 0.75 A, 1.20A

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.